Panasonic

København, Danmark. Den 11. februar 2020  Panasonic demonstrere fremtidens glas-til-glas-løsninger for AV-verdenen på ISE 2020. Ved hjælp af sin seneste missing link IP/IT-centric platform vil virksomheden demonstrere, hvordan den kan forenkle og levere den komplette kæde til indholdsproduktion – fra optagelse og miksning til distribution og fremvisning.. Blandingen af AV- og IP-teknologi vil blive fremvist i Panasonics eSport-arena sammen med en række andre fede oplevelser. Panasonic introducerer også en række nye teknologier, herunder den nye superkompakte og lette laserprojektor på 30.000 lumen.

eSport-arena
Da eSport bliver den hurtigst voksende sektor inden for AV-industrien, vil Panasonic skabe sin egen eSport arena, hvor deltagerne vil blive inviteret til at konkurrere i realtid. Arenaen kombinerer Panasonics seneste brancheinnovationer, som bla. omfatter liveunderholdning, såsom IP/IT-centric platform, 8K ROI-kameraet og en 4K-switcher med kraftfulde 4K-laserprojektorer, såsom verdens letteste og mest kompakte 4K-laserprojektor på 50.000 lumen samt displays i storformat. Besøgende kan også få et glimt af den kommende nye superkompakte projektor på 30.000 lumen.

Det Digitale Museum
Ved hjælp af projektorer på væg og gulv vil Panasonic skabe en meget intens og uforglemmelig oplevelse i form af en interaktiv digital museumsudstilling i realtid. Attraktionen bliver skabt ved at kombinere Panasonics laserprojektorer med verdens første Short Throw-objektiv uden forskydning og med zoom, shift og avancerede 4K-displays.

Innovative samlede AV-løsninger
Træd inden for i Panasonics teknologiske verden, og udforsk alle funktionerne i de samlede AV-løsninger. Med et omfattende udvalg af projektorer, objektiver og professionelle displays lærer besøgende, hvordan Panasonic kan hjælpe med at reducere de samlede ejeromkostninger, tilskynde innovation og skabe fængslende slutbrugeroplevelser i ethvert miljø.

 Aktiv læring
I sit avancerede klasseværelse vil Panasonic demonstrere, hvordan de nyeste visuelle teknologier og ProAV-teknologier kan forbedre indlæring og fjerninteraktion, så undervisere frit kan opbygge et elevcentreret og aktivt læringsmiljø. Her kan eleverne arbejde i små grupper ved hjælp af interaktive displays og derefter dele resultaterne på større projektorer.

Erhvervssamarbejde
I fremtidens interaktive mødelokaler kan deltagerne tage plads og selv opleve Panasonics brede vifte af samarbejdsløsninger. Disse spænder fra trådløse præsentationssystemer og eksklusive løsninger til alt-i-en-displays til omkostningseffektive måder at skabe, registrere og dele indhold.

Besøgende, der deltager i Panasonic-oplevelserne, vil se de fantastiske funktioner i vores integrerede AV-løsninger i en række forskellige forretnings-, lærings- og underholdningsmiljøer og blive inspireret til at se mulighederne i deres eget liv, sagde Hartmut Kulessa, europæisk marketingchef hos Panasonic Business.

Panasonic kan findes på standen 1-H20, Hal 1, på RAI i Amsterdam fra 11.-14. februar 2020.


About Panasonic Business

Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU) Vores mission er at få teknologier til at arbejde usynligt sammen og få virksomheder til at lykkes. Vi tror på, at teknologi bare skal virke, og på at virksomheder vil lykkes, hvis de får mulighed for at fokusere på deres kunder velvindende om, at alle deres teknologier samarbejder, som de skal. Panasonic Corporation er verdens førende inden for udvikling af en række elektroniske teknologier og løsninger til kunder inden for forbrugerelektronik, boliger, bilindustrien og B2B-virksomheder. Selskabet, som fejrede sit 100-års jubilæum i 2018, har nu ekspanderet globalt og driver nu 582 datterselskaber og 87 associerede virksomheder over hele verden og registrerede en konsolideret nettoomsætning på 62,5 mia. euro for året, der sluttede den 31. Marts 2019. Virksomheden har forpligtet sig til at skabe ny værdi gennem innovation på tværs af afdelinger og bruger sine teknologier til at skabe et bedre liv og en bedre verden for sine kunder. Hvis du vil vide mere om Panasonic: https://www.panasonic.com/global, https://business.panasonic.dk

Skrevet den 12. februar 2020