Panasonic

København, Danmark. 11. februar 2020 – ISE 2020: Panasonic annoncerede i dag sit trådløse præsentationssystem, der er designet til enkelt og effektivt samarbejde i mødelokaler, klasseværelser og trange rum. Systemet gør det muligt for op til fire oplægsholdere samtidigt at eksponere visuelt indhold og lyd på deres Panasonic-skærme eller -projektorer, hvilket fjerner behovet for kabler og gør det lettere at skifte mellem forskellige PC'er.

Trådløst system med Panasonic Premium-skærme
Brugerne skal blot slutte sendeknappen til PC'ens USB- og HDMI-porte og trykke på knappen for at dele indhold på skærmen. Der kræves ingen opsætning, software- eller driverinstallation.

Det trådløse præsentationssystem fås i to versioner: Basic med digitalboks eller en kabelfri version med SDM-kortmodtager. SDM-modtageren er designet til at passe perfekt ind i Intel® SDM-udvidelsesslottet på Panasonic SQ1-skærme, og der er ikke brug for kabelforbindelse mellem PC'en og skærmen, så det er underordnet, om pladsen er begrænset. For Panasonic-skærme og -projektorer uden et SDM-slot til modtageren kan der sluttes en digitalboksversion af systemet til enheden via kabel.

I modsætning til visse andre systemer er det ikke nødvendigt at installere dedikeret software til PC'en. Brugeren trykker blot på en knap på den sender, der er tilsluttet PC'en, for at få vist PC-skærmen. Oplægsholderens PC kan slås til og fra ved blot at trykke på en knap.

Billeder af høj kvalitet opnås ved hjælp af hardwarebehandling for at muliggøre billedkomprimering og dekompression til fuld HD-opløsning. Præsentationer med videoindhold understøttes også. Den trådløse transmission overholder IEEE802.11ac.

Yderligere oplysninger fås på stand 1-H20, Hall 1, ISE2020, Amsterdam RAI, 11.-14. februar eller på https://business.panasonic.eu/ISE2020 eller https://business.panasonic.dk/visual-system/


About Panasonic Business

Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU) Vores mission er at få teknologier til at arbejde usynligt sammen og få virksomheder til at lykkes. Vi tror på, at teknologi bare skal virke, og på at virksomheder vil lykkes, hvis de får mulighed for at fokusere på deres kunder velvindende om, at alle deres teknologier samarbejder, som de skal. Panasonic Corporation er verdens førende inden for udvikling af en række elektroniske teknologier og løsninger til kunder inden for forbrugerelektronik, boliger, bilindustrien og B2B-virksomheder. Selskabet, som fejrede sit 100-års jubilæum i 2018, har nu ekspanderet globalt og driver nu 582 datterselskaber og 87 associerede virksomheder over hele verden og registrerede en konsolideret nettoomsætning på 62,5 mia. euro for året, der sluttede den 31. Marts 2019. Virksomheden har forpligtet sig til at skabe ny værdi gennem innovation på tværs af afdelinger og bruger sine teknologier til at skabe et bedre liv og en bedre verden for sine kunder. Hvis du vil vide mere om Panasonic: https://www.panasonic.com/global, https://business.panasonic.dk


Skrevet den 13. februar 2020