Panasonic

København, Danmark. 11. februar 2020 – Panasonic har afsløret sit nye sortiment af 3-Chip DLP™-laserprojektorer på ISE 2020.SOLID SHINE-Laserprojektorerne skaber spændende 30.000 lm[1] projektioner med op til 4K-opløsning fra et superlet og kompakt design, der giver større lysstyrke og effektivitet til event- og underholdningssegmentet. PT-RQ35K (4k) og PT-RZ34K (WUXGA) har samlet høj lysstyrke og forbedrede farver i et overraskende kompakt og let design. De eksisterende arbejdsflowprocedurer transformeres med hurtigere og lettere projektorinstallation til live-events på stadioner og teatre og til projektionskortlægning på forskellige overflader.

"Publikum kræver i stigende grad mere fordybende miljøer ud over mulighederne i traditionel projektion, og eftersom output, opløsning og antallet af nødvendige enheder stiger, gælder det samme for opsætningen," udtaler Hartmut Kulessa, europæisk marketingchef hos Panasonic Business. "RQ35K-serien overvinder disse vanskeligheder med kraftfuld projektion og alsidig funktionalitet sammen med nemmere transport og opsætning – alt sammen understøttet af vores markedsførende pålidelighed."

Effektiv opsætning af alsidige funktioner
RQ35K-serien leverer 30.000 lm lysstyrke og fremragende billedkvalitet fra en hoveddel, der kun udgør 60 % af størrelsen på den aktuelle PT-RQ32K-projektor, hvilket gør den betydeligt nemmere at placere. For at gøre opsætningen endnu hurtigere omfatter RQ35K-serien alle de effektiviseringsfunktioner, der er udviklet til Panasonics flagskibsprojektor RQ50K. NFC-funktionen (Near Field Communication* 6) gør netværksopsætningen nem. Det gælder f.eks. IP-adressekonfigurationen, som sker ved blot at holde en mobilenhed med en installeret app mod projektorens berøringspunkt. Informationsskærmen viser fejl i realtid for hurtigere respons, mens Remote Preview-funktionen giver operatøren mulighed for at kontrollere afspilningsindholdet på en PC via et netværk i situationer, hvor billedprojektion er vanskelig, f.eks. under opsætningsfasen.

Medrivende, farverige billeder
RQ35K giver strålende 30.000 lm billeder ved 4K-opløsning (3840 x 2400) med Quad Pixel Drive, en original Panasonic 2-Axis Pixel-Shifting-teknologi, der skaber klare og detaljerede billeder uden synlige pixels. En helt ny lasermotor udvider farveskalaen til 114 %[2] af skalaen i Panasonics aktuelle RQ32K-projektor og trækker publikum ind i kunstnerens verden. Med en rød og to blå lasere, der udsender lys ved forskellige bølgelængder, samles levende røde og renere blå toner, så der opnås et dybere farveudtryk, hvilket skaber en stærkere oplevelse af realisme.

Ud over Quad Pixel-drev understøtter RQ35K højhastighedssporing med original teknologi, der accepterer og udsender 240 Hz frekvenssignaler med begrænset latens. Kombineret med den kompakte hoveddel omdefinerer begge projektorer eksperimentel projektion i underholdningssegmentet.

Nyt raffineret kølesystem
For at kunne opretholde en stabil drift i en projektor af denne størrelse og lysstyrke er de originale køleteknologier blevet endnu bedre. Dynamic Digital Control styrer rød-laser-sensitiviteten over for temperaturer ved digitalt at regulere lysoutput og driftsparametre for et dedikeret kølesystem, hvilket giver en meget ensartet billedkvalitet. Den eksklusive, finneløse radiator forbedrer køleeffektiviteten i forhold til tidligere implementeringer, hvilket sikrer fremragende pålidelighed på trods af en kompakt hoveddel. For at gøre et lysstyrketab umærkeligt i tilfælde af laserdiodefejl omgår Failover Circuitry-funktionen én diodeserie i stedet for hele modulet. Tænd/sluk-funktionen for Backup Input[3] fortsætter projiceringen via et sikkerhedskopieringssignal, uden at skærmen ryddes, hvis det primære videosignal sætter ud.

RQ35K-serien er udstyret med førsteklasses optiske dele, som f.eks. hermetisk forseglet DMD-blok og afskærmet laserdrev, og den sikrer 20.000 timers[4] vedligeholdelsesfri drift takket være det filterløse design. Disse banebrydende innovationer, der bygger på et dokumenteret fundament af SOLID SHINE-laserteknologier, sikrer pålideligheden og dermed uafbrudt projektion.

PT-RQ35K- og PT-RZ34K (WUXGA)-serierne fås fra november 2020. Yderligere oplysninger fås på stand 1-H20, Hall 1, ISE2020, Amsterdam RAI, 11.-14. februar eller påhttps://business.panasonic.eu/ISE2020https://business.panasonic.eu/ISE2020 eller https://business.panasonic.dk/visual-system/

 


[1] Måling, målingsforhold og notationsmetode overholder alle ISO/IEC 21118: 2012 internationale standarder. Værdien er gennemsnittet af alle produkter, når de sendes.

[2] Panasonic-research

[3] Kombinationen af primære/backup-indgangsterminaler er fast. Backup Input-funktionen er aktiveret, når inputsignalet til primære/reserveterminaler er ens.

[4] På dette tidspunkt vil lyseffekten være faldet med ca. 50 %. IEC62087: 2008 transmissionsindhold, NORMAL-tilstand, dynamisk kontrast [TIL], temperatur 35 °C, højde 700 m med 0,15 mg/m3 partikelformigt materiale i atmosfæren. Estimeret tid til lysstyrken reduceres til 50 % varierer afhængigt af omgivelserne og brugsforholdene. Andre dele end lyskilden kan kræve udskiftning før 20.000 timer, og det anbefales at udføre en kontrol omkring dette tidspunkt.

 


 

About Panasonic Business

Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU) Vores mission er at få teknologier til at arbejde usynligt sammen og få virksomheder til at lykkes. Vi tror på, at teknologi bare skal virke, og på at virksomheder vil lykkes, hvis de får mulighed for at fokusere på deres kunder velvindende om, at alle deres teknologier samarbejder, som de skal. Panasonic Corporation er verdens førende inden for udvikling af en række elektroniske teknologier og løsninger til kunder inden for forbrugerelektronik, boliger, bilindustrien og B2B-virksomheder. Selskabet, som fejrede sit 100-års jubilæum i 2018, har nu ekspanderet globalt og driver nu 582 datterselskaber og 87 associerede virksomheder over hele verden og registrerede en konsolideret nettoomsætning på 62,5 mia. euro for året, der sluttede den 31. Marts 2019. Virksomheden har forpligtet sig til at skabe ny værdi gennem innovation på tværs af afdelinger og bruger sine teknologier til at skabe et bedre liv og en bedre verden for sine kunder. Hvis du vil vide mere om Panasonic: https://www.panasonic.com/global, https://business.panasonic.dk


Skrevet den 17. februar 2020