Panasonic

København, Danmark. 11. februar 2020 – ISE 2020: Panasonic annoncerede i dag et strategisk samarbejde med WolfVision om at integrere den markedsførende trådløse præsentationsløsning Cynap Pure BYOD i det seneste udvalg af SQ1 4k-skærme. De to virksomheder har samarbejdet om at skabe en Smart Display Modul-version af den trådløse præsentationsløsning, der kan sættes i Intel®  SDM-pladsen i Panasonics SQ1-skærmserie med henblik på en løsning helt uden kabler. 

Det i fællesskab udviklede system er den perfekte, integrerede løsning til mødelokaler, klasseværelser og trange rum. Det har et diskret design uden kabler og intet behov for yderligere programmer, download af software og drivere eller dongler og digitalbokse.

Løsningen, der er kompatibel med alle styresystemer, giver skærmdeling i 4K-opløsning med op til 4 vinduer på skærmen samtidigt. Den er også kompatibel med Panasonics interaktive touchscreen i skærmseriens SQ1-IR-version, der giver  nem betjening ved berøring og mulighed for annotationer på skærmen.SQ1 4K-skærmene, der er designet til fleksibel installation og et bredt udvalg af anvendelser lige fra små mødelokaler til store konferencelokaler, har avancerede professionelle funktioner og byder på skærmstørrelser fra 49" til 98".

Med WolfVisions prisvindende, trådløse BYOD-præsentationsteknologi kombineres effektiv behandlingskapacitet med sikkerhedskryptering på virksomhedsniveau, fleksible installationsmuligheder og fjernadministrationsværktøjer. Resultatet er en kompakt, robust og yderst konfigurerbar trådløs præsentationsløsning. 

"Gennem vores tætte samarbejde med WolfVision har vi skabt en problemfri integreret løsning, der kombinerer det mest intuitive trådløse præsentationsprodukt på markedet med Panasonics seneste Premium-skærme – baseret på Intels brancheførende SDM-teknologistandard", udtaler Florence Antony, European Marketing Manager for fladskærme hos Panasonic Visual System Solutions.

Cynap Pure leverer BYOD-skærmspejling (Bring Your Own Device), der giver mulighed for trådløs skærmdeling til alle iOS-, Android-, Windows- og macOS-enheder på en central skærm. Det er hurtigt og nemt at oprette forbindelse, og understøttelse af AirPlay-, Chromecast- og Miracast-spejlingsprotokoller betyder, at der ikke er brug for apps, dongler, digitalbokse, kabler eller yderligere software, når du deler indhold på skærmen fra smartphones, tablets eller bærbare computere.

De vigtigste systemfunktioner omfatter 4K-udgangsopløsning, skærmdisplay med op til 4 vinduer, touchscreen-kompatibilitet samt "touch back"-funktionalitet, der muliggør fjernstyring af bærbare computere, mens du arbejder på en delt multi-touch-skærm.

Med integrationen af Cynap Pure i et slot-in-PC-format er installationen mere enkel og sikker end nogensinde før. Installation på skærmen er ligetil, og enheder kan styres og opdateres eksternt ved hjælp af browserbaserede administrationsværktøjer. Firmwareopdateringer er gratis, og både tilpasningsvenlige og forberedte API-moduler er tilgængelige, hvilket gør integration i lokalets kontrolsystem til en smal sag.

Panasonic og WolfVisions integrerede, trådløse præsentationsløsning fås fra våren 2020. Yderligere oplysninger fås på stand 1-H20, Hall 1, ISE2020, Amsterdam RAI, 11.-14. februar.


About Panasonic Business

Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU) Vores mission er at få teknologier til at arbejde usynligt sammen og få virksomheder til at lykkes. Vi tror på, at teknologi bare skal virke, og på at virksomheder vil lykkes, hvis de får mulighed for at fokusere på deres kunder velvindende om, at alle deres teknologier samarbejder, som de skal. Panasonic Corporation er verdens førende inden for udvikling af en række elektroniske teknologier og løsninger til kunder inden for forbrugerelektronik, boliger, bilindustrien og B2B-virksomheder. Selskabet, som fejrede sit 100-års jubilæum i 2018, har nu ekspanderet globalt og driver nu 582 datterselskaber og 87 associerede virksomheder over hele verden og registrerede en konsolideret nettoomsætning på 62,5 mia. euro for året, der sluttede den 31. Marts 2019. Virksomheden har forpligtet sig til at skabe ny værdi gennem innovation på tværs af afdelinger og bruger sine teknologier til at skabe et bedre liv og en bedre verden for sine kunder. Hvis du vil vide mere om Panasonic: https://www.panasonic.com/global, https://business.panasonic.dk Om WolfVision WolfVision er en førende global udvikler og producent af innovative præsentations- og samarbejdssystemer. Mange internationalt anerkendte universiteter og andre institutioner og organisationer bruger WolfVisions løsninger Visualizer og Cynap til præsentation, samarbejde og vidensdeling til at optimere informationshåndteringen overalt i deres organisationer. WolfVision arbejder med "stimulering af vidensskabelse" (Driving Knowledge Creation) og foretager løbende investeringer i forskning og udvikling, ligesom organisationen også har vundet mange priser for enestående præstationer inden for innovation og design. Virksomheden har sit hovedkontor i Østrig og har afdelinger i USA, Japan, Tyskland, Singapore, Canada, Dubai, Norge og Storbritannien. Flere oplysninger: www.wolfvision.com


Skrevet den 14. februar 2020