Promethean ActivInspire bliver til ClassFlow Desktop

Promethean har lyttet til sine brugere. Derfor lancerer de ClassFlow Desktop, som leverer meget af den samme funktionalitet som ActivInspire, men desuden giver underviserne et sæt nye og forbedrede funktioner - herunder en forenklet brugerflade samt funktioner, der muliggør samarbejde med eleverne via mobile PC'er og tablets.

Promethean introducerede ActivInspire-softwaren for mere end otte år siden. Siden dengang har undervisere udarbejdet og leveret tusindvis af fremragende "flipover"-lektioner, som fremmer et aktivt engagement og elevernes deltagelse i klasseværelset.

For at følge med i den moderne teknologis udvikling er det nu blevet nødvendigt ikke kun at forsyne brugerne med software og ressourcer, som bevarer de bedste pædagogiske metoder, men ligeledes at anvende de udvidede muligheder for elevernes deltagelse, som kan aktiveres ved at udnytte nyere og fremspirende teknologier - både nu og i fremtiden.

Du kan eksklusivt opgradere fra ActivInspire til ClassFlow Desktop... helt gratis!

Hvad er ClassFlow Desktop?

ClassFlow Desktop er den næste generation af Prometheans lektionsformidlingssoftware til udelukkende brug sammen med Prometheans interaktive displays. Som downloadbar softwareprogram gør ClassFlow Desktop det muligt for lærere at opbygge og præsentere interaktive lektioner på en nem måde i både offline og online computeromgivelser.

ClassFlow Desktop leverer meget af den samme funktionalitet som ActivInspire, men det giver underviserne desuden et sæt af nye og forbedrede funktioner, herunder en forenklet brugerflade samt funktioner, der muliggør samarbejde med eleverne via mobile pc'er og tablets. Desuden giver ClassFlow Desktop lærerne adgang til en forbedret online-markedsplads med millioner af high-tech-, interaktive, 3D- og multimedie-lektioner, ressourcer, eksperimenter og simulationer.

ClassFlow Desktop er kompatibelt med Windows og Mac, og understøtter pt. 27 forskellige sprog (heriblandt dansk).

Se dansk brochure om ClassFlow Desktop (PDF)

Kommer min nuværende version af ActivInspire fortsat til at fungere?

Ja. Alle downloads af ActivInspire-software kommer fortsat til at fungere som de gør i dag, og man kan stadig downloade ActivInspire indtil d. 31. marts 2018.

Brugerne vil dog ikke længere modtage opdateringer og fejlrettelser til ActivInspire-softwaren efter den 30. juni 2018. Efter denne dato kan opdateringer/ændringer i computerens styresystem eventuelt forårsage inkompatibiliteter med tidligere hentede versioner af ActivInspire.

Kundesupport for ActivInspire-softwaren fortsætter indtil 30. juni 2018.

VIGTIGT! For at sikre den bedste brugeroplevelse, anbefales alle brugere af ActiveInspire (alle udgaver og versioner) at migrere til den næste generation af Promethean lektionsformidlingssoftware: ClassFlow™ Desktop inden d. 30. juni 2018.

Hvordan opgraderer jeg til ClassFlow Desktop?

Hent nedenstående PDF, som forklarer processen:

Sådan opgraderer du ActivInspire til ClassFlow Desktop (PDF)

Promethean har lavet en brugervenlig og gratis konverteringstjeneste til konvertering af ActivInspire-filer (.flipchart) til det nye ClassFlow Desktop-format. Med denne tjeneste kan undervisere og skoleadministratorer nemt konvertere store mængder (mindst 50):

Konvertering af ActivInspire-filer (.flipchart) til ClassFlow Desktop-format (PDF)

UNIT.DK er officiel distributør

Vi er officiel dansk distributør af Prometheans touch skærme, tavler, mm. Du kan findes vores produktsortiment på nedenstående link:

Se produkter fra Promethean »

Skrevet den 9. maj 2017