Excellent Product Design: sDock Fix iPad vægophæng vinder ved German Design Award 2018

Solidt design! Prisen bekræfter at det nye iPad vægophæng er et fremragende produkt med et design, der klart skiller sig ud fra konkurrenterne.

Vi er meget stolte af at være dansk distributør af Smart Things sDock Fix, som vandt titlen "Excellent Product Design" inden for computer og kommunikation ved den prestigefyldte German Design Award 2018.


sDock Fix vægophæng passer til iPad Mini, Air og Pro

Hvad er sDock Fix?

Med en tykkelse på kun 12 mm er sDock Fix en af de tyndeste fastmonteret iPad vægophæng i verden. Takket være sin enkelthed og elegance forbedres designet af alle de nuværende iPads.

Den er låsbar, nem at installere og giver fri adgang til alle funktioner på iPad’en. Derudover er der mulighed for at oplade din iPad via in-wall strømforsyning eller PoE. Findes i både sort og sølvgrå.

sDock Fix er perfekt til permanente installationer inden for: hjemmeautomatisering, mødelokaler, digital skiltning, hoteller og lignende løsninger.
Hvad er German Design Award?

German Design Award er en af verdens mest anerkendte designpriser. Den meget velrenommerede, internationale bedømmelseskomité garanterer, at der kun bliver uddelt priser til projekter, der repræsenterer banebrydende bidrag til tysk og internationalt design.

Den tyske designpris identificerer og præsenterer unikke designtrends, der støtter det designorienterede miljø. Læs mere om dommerkomitéens bedømmelse af sDock her


UNIT.DK er officiel distributør

Vi er officiel dansk distributør af iPad vægophæng fra sDock. Du kan finde vores produktsortiment fra sDock Fix-serien på nedenstående link:

Se vores udvalg af sDock Fix ›

Skrevet den 12. februar 2018