Sonance

Sonance har været ude at lede efter ny distributør af deres Professionelle hørtalere i Danmark, og vi kan med glæde fortælle at Unit.dk er blevet selektivt valgt, da vi er målrettet AV-markedet. Sonance er kendt for at levere højkvalitets højtalere. Læs mere om Sonance HER

Sonance

Stort brand i branchen

Når det kommer til den tilpassede lydinstallation, har ingen andre virksomheder, konsekvent modtaget mere anerkendelse og anerkendelser end SONANCE. SONANCE har 35 år bag sig i branchen, og er en af de ledende spillere i markedet, kendt for deres innovative produkter indenfor lyd.

Sonance har været i markedet for at lede efter ny distributør af deres Professionelle højtalere i Danmark, og det er med stor glæde og stolthed vi kan fortælle at Unit.dk er blevet selektivt valgt som distributør af Sonance i Danmark.

Med seks CEDIA (Custom Electronics Design and Installation Association) "Hall of Fame" priser, anerkendes SONANCE som opfinderen af​​kategorierne Arkitekturhøjttaler og Invisible Speaker. SONANCE er også det eneste selskab, der har vundet over elleve meget eftertragtede CEDIA-priser for "Bedste nye produkt" gennem årene.

Derudover har grundlæggeren Scott Struthers modtaget den prestigefyldte CEDIA "Lifetime Achievement" -pris for sine bidrag til branchen. Anerkendelsen trækker spor langt ud over egne grænser i markedet, idet SONANCE har opnået en række priser fra både arkitekt- og interiørarkitektindustrigrupper, globale medier og kritikere.

Med alle disse anerkendelser og priser, ser Sonance det som en forpligtelse at lede, opfinde og genopfinde sig selv i en branche under konstant forandring.

Skrevet den 7. november 2019