Gå til hovedindhold
  1. Nyheder

Gør fortstærkeren smart med danske Blaze Audio

Gør fortstærkeren smart med danske Blaze Audio

Blaze Audio er klar med en ny serie forstærkere: "PowerZone Connect Series", som nemt kan styres via din telefon, tablet eller computer.

Blaze PowerZone Connect er en serie forstærkere, designet til at gøre livet lettere og give dig størst mulig fleksibilitet når du skal have forskelligt signal ud til forskellige lokationer.

Nem at konfigurere og betjene via webapp

Forstærkerne fra Blaze Audio kan konfigureres på få minutter med den intuitive browserbaserede webapp. Via webapp’ens dashboard er det muligt at styre lydsystemet fra fx en smartphone. På den måde bliver det nemt at justere alle dine inputs, outputs og multi-zone højttalerindstillinger.

Brug af webapp til Blaze Audio

Stor fleksibilitet

Udvid dit lydsystem ved at bruge de digitale udgange til at sammenkæde flere forstærkere. På den måde vil du altid kunne udbygge din løsning efter behov.

Alle Blaze PowerZone Connect har automatisk strømdeling, der tilbyder stor fleksibilitet og systemkonfiguration (strømdeling op til 250W).

Blaze Audio enheder

Blaze PowerZone Connect er et oplagt valg i mange brancher - som barer/cafeer, restauranter, butikker, fitness centre, hoteller, uddannelsessteder og i firmaer, hvor der er et behov for at kunne styre signal på tværs af forskellige rum.

Du kan også finde yderligere information om Blaze Audio PowerZone Connect på deres hjemmeside, og dykke dybere ned i de tekniske specifikationer.

Aktuelt

Søndre Ringvej 39, 2605 Brøndby

Tlf. 70 21 88 00 info@unit.dk