Gå til hovedindhold
x

Om UNIT.DK

UNIT logo

UNIT.DK er en importør og distributør af professionelt AV-udstyr. Vi tilbyder audiovisuelle kvalitetsprodukter og tilbehør til priser, der matcher kvaliteten. Produkter, som vores forhandlere skal være stolte af at sælge videre til deres kunder. Hverken mere eller mindre.

UNIT.DK er officiel dansk importør af alle produkter i sortimentet.

 

Høj kvalitet

UNIT.DK har kun produkter på hylden, som vi kan stå inde for. I dag og fremover. Vores produkter er valgt ud fra strenge kriterier til producentens image, produktets kvalitet og dets funktionalitet set i forhold til de øvrige produkter i vores sortiment. Vi tester løbende alle produkter, besøger producentfabrikker og laver leverandørtjek. Alle forhold, som vi holder op imod det enkelte produkts pris.

 

Bredt sortiment

UNIT.DK har et af Danmarks bredeste produktsortimenter. Vi har produkter, der matcher ethvert behov og prisniveau. Alle produkterne lagerføres på eget lager in-house, så vi kan levere produkter fra dag til dag.

 

Dyb kompetence

UNIT.DK består af en lang række fagligt kompetente personer med bred erfaring. Vores viden om markedet, produkterne og løsningernes funktionalitet gør os i stand til at give vores kunder kompetent rådgivning lige fra produktvalg og produktsammensætning til installation og efterfølgende service. Vores serviceværksted er en integreret del af vores forretning, så reparation og service sker derfor i eget regi.

Vi glæder os til samarbejdet.